Необходими неща при пътуване

Необходими неща при пътуване

Независимо къде и за колко време ще пътуваме, чанта, сак, раница или куфар са винаги необходими. Ако стягането на багажа е не добре организирано то би могло да се превърне  в истински кошмар за нас и забравяне на важни неща в последния момент. За да не се случи това е хубаво да си направите подробен списък със необходимите неща за вашето пътуване. Разбира се всеки човек е различен и има нужда от различни неща, но ние се опитахме да напишем едни от най- важните и често забравяни а именно:

  • Документи - Лична карта, паспорт, шофьорска книжка Билети, ваучери за настаняване Банкови карти, пари в брой.
  • Лекарства - Обезболяващи/ Противоалергични/ Слабителни /Противодиарични / Лепенки за рани/ И не на последно място хапчета които пиете по предписание.
  • Козметика - Четка и паста за зъби /Гребен, четка за коса/ Принадлежности за бръсненеСапун, шампоанЛични хигиенни материалиСлънцезащитен кремНокторезачка.
  • Дрехи - Бельо, чорапиСпално бельоДрехи според сезона/ Бански/ Джапанки, чехлиКолан/ Връхна дреха( независимо от сезона)Обувки.
  • Други - Зарядно за телефон/ Плажна кърпаСлънчеви очила/ Чадър/ Фотоапарат/ Мокри кърпички/ носни кърпички/ КнигаКарти за игра/ Торбички за мръсни дрехи и боклук/ Тефтер, химикалка.

И не на последно място вземете със себе си доброто настроение!
Е това е нашият списък надяваме се да сме помогнали, но разбира се единствено от вас зависи какво ще сметнете за необходимо да сложите в куфара си.

Последно от блога

Значение и история на СПА процедурите

СПА-то съществува още от древността. Наименованието идва от латински и в превод означава “здраве чрез вода”. …

Публикувано на: 25.04.2018
Вдъхновяващи цитати за смисъла на пътуването

Пътуването е един от най-големите и мъдри учители. Без съмнение, опознаването на нови места, култури, история, …

Публикувано на: 10.04.2018
Необходими неща при пътуване

Независимо къде и за колко време ще пътуваме, чанта, сак, раница или куфар са винаги необходими. Ако стягането …

Публикувано на: 10.04.2018