Често задавани въпроси

       1. Как работи Lobitour.bg?

Ние във lobitour.bg вярваме, че резервирането на хотел трябва да става бързо, лесно без излишен стрес, така че решихме да създадем уебсайт, където ние да избираме най-добрите хотели и оферти, които да са достъпни само за нашите клиенти.

  1. Трябва ли да съм регистриран в сайта за да резервирам почивка?

Да, тъй като регистрацията има предимства. При лог-ване (влизане) в системата, при подаване на резервация не трябва всеки път да попълвате вашите данни, а те се попълват автоматично от системата.Също така, без да сте регистриран, не можете да плащате онлайн с дебитна или кредитна карта. Регистрацията е безплатна и отнема секунди. Също така, в раздел „Моите ваучери” може да получите подробна информация за всички ваши резервации до момента.

  1. Какви документи ще получа, когато платя почивката? Каква гаранция имам, че тези документи ще бъдат уважени от мястото, където отивам?

Ще получите ваучер, документ удостоверяващ плащането (финансов бон, както и пълен набор от документи, необходими за пътуването (важи за почивка в чужбина). Ваучерът е официалният документ за пътуване в страната и чужбина съгласно Закона за Туризма. Той удостоверява 100% заплащане на почивката (в случай, че изрично не е посочено доплащане към Агенцията – важи за почивки в чужбина). Преди издаване на ваучер туристическата фирма прави резервация в съответните хотели и те са уведомени за вашето пристигане. Ваучерът се издава от туроператора, организиращ пътуването, което вие сте закупили от lobitour.bg.

  1. Трябва ли да ходя до офиса на lobitour.bg  за да платя почивката и да взема ваучерите и другите документи за пътуване?

Не е задължително. Ако нямате възможност, може да платите  с банков превод.

  1. Защо да купя почивка от lobitour.bg? Какво ще спечеля?

Време. Сигурност. Удобство. Не е нужно да обикаляте туристическите фирми и да сравнявате оферти. Ние го правим за вас. Ние нямаме материален интерес да ви продадем почивка в точно определен хотел и за точно определена дата. Ние ще ви предложим почивката, която вие искате да купите, не почивката, която ние искаме да ви продадем .

При нас няма да намерите подвеждащи и неактуални промоции, при нас ще намерите най-изгодни цени. В сайта www.lobitour.bg може да си закупите почивка докато сте пред компютъра. Единственото условия е да имате дебитна карта или онлайн банкиране. Ние ще ви изпратим документите за пътуване с куриер (БЕЗПЛАТНО за територията на България).

  1. Как да закупя? Оферта от нас можете да закупите бързо и лесно, като следвате бутона „КУПИ“ в офертата, към която сте се насочили.

След като кликнете върху бутона, може да изберете най удачния за Вас от предложените варианти към офертата, маркирате желаните дати за настаняване и след като  разплатите, ние ще изпратим автоматично ваучера на посочения от Вас имейл адрес.

  • ЗАБЕЛЕЖКА: Задължително преди закупуване на ваучера, трябва да направите проверка за свободните места за настаняване на посочените в офертата телефони за връзка.
  1. Как да заплатя?

Плащане по БАНКОВ ПЪТ - Можете да платите чрез обикновен банков превод до наша сметка от всяка една банка в България. Необходимо е да направите преди това заявка за покупка на ваучер по банков път.

„Ло-БИ Тур” ЕООД

IBAN: BG41 UNCR 7000 1523 8581 77

BIC: UNCR BGSF

„Уникредит Булбанк" АД

Валута: BGN (лева)