Отпразнувайте независимостта на България в Спа комплекс Хисар ****

Цена: 388.00лв
Офертата изтича след:

Цена: 388.00лв
Офертата изтича след:

Варианти на офертата:

Вариант 1: Две нощувки за двама със закуски и вечери, настанени в стандартно крило - 388 лв.

Вариант 2: Две нощувки за двама със закуски и вечери, настанени в крило ДЕЛУКС - 478 лв.


Офертата включва още:

 • НВ изхранване - закуски и вечери на блок маса 
 • ползване на вътрешни басейни с минерална вода - плувен басейн с 6 коридора и полуолимпийски размери,
 • детски басейни на различни нива и джакузи,
 • външен басейн с минерална вода на различни нива и джакузи /според сезона/;
 • Релакс център /сауна, парна баня, малък  басейн с минерална вода /- при ползване на стандартно помещение;
 • Делукс СПА  център  /инфраред сауна,  римска баня,  ледена стая,  кнайп пътека,  приключенски душове, шоков душ,  малък минерален басейн,  отопляеми лежанки,  релакс зона/-  при ползване на делукс помещение и вицепрезидентски апартамент/.

  В Делукс СПА центъра не се допускат лица под 12 годишна възраст;

 • фитнес, 

 • детска зала,

 • Wi-Fi,

 • паркинг, 
 • туристическа  застраховка,  туристически данък и  9% ДДС.

 

Условия на офертата:

 • Валидност на офертата: от 18.09.2020 г. до 21.09.2020 г.
 • Ваучерът е валиден с предварителна резервация на телефон: 0878-100-112
 • Ваучерът е валиден за двама, настанени в двойна стая в стандартно или делукс крило на комплекса
 • закуска на блок-маса от 07:30 до 10:00 часа;
 • вечеря   на блок-маса при варианта НВ от 19:00 до 22:00 часа;
 • Блок-маса се организира при минимум  20 човека. В противен случай закуската и вечерята са на сет меню

Град Хисаря е облагодетелстван от своето географско положение. Намира се в центъра на България, разполага с горещи лечебни извори и чист въздух с много паркове, с градини, пълни с вековни дървета и десетки видове растения и цветя, град без промишлени предприятия, което го прави идеално място за почивка. Съчетанието на превъзходен климат, термоминерално находище и културно – историческо наследство, превръщат града и района в своеобразен притегателен център за лечение и отдих.

Тук се предлагат целогодишно висококачествени туристически продукти, основаващи се на разнообразието, уникалността и автентичността на природните и културни богатства. Тези фактори са в основата за развитието на град Хисаря като атрактивен туристически курорт.

Зимата тук е топла и мека, поради влиянието на топлите въздушни маси, които нахлуват от юг и се задържат от старопланинския масив и ридовете на Средна гора. Пролетта е ранна и сравнително топла. Лятото се характеризира с високи температури през месеците юли и август, ниска влажност и слаби ветрове. Есента е слънчева, топла и тиха.

На територията на курорта бликат 22 извора, разположени в малък район, с различна физико – химична характеристика и температура, която варира с висока алкална реакция, с ниска твърдост, бистри, безцветни и с приятни питейно – вкусови качества. Минералните води на курорта се използват за ефективно лечение на бъбречни, жлъчни, урологични, стомашно – чревни, чернодробни и заболявания на опорно – двигателния апарат. Много добри резултати се получават при пациенти с бъбречно – каменна болест, бъбречни микролитиази и състояния след оперативна интервенция, хроничен пиелонефрит. Добре се повлияват пациенти, страдащи от уринарна инфекция на пикочния мехур и другите уринарни пътища, увреждания при захарна болест, заболявания на храносмилателния апарат, напреднала нефросклероза, подагра и др. Установено е благоприятно провлияване в курорта на пациенти с хронични гастрити гастроудоденити, ликвидиране на язвено увреждане на стомашната или на дуоденалната лигавица, състояния след операция на язва на стомаха и на дуоденума и др. Допълнителни индикации /заболявания, придружаващи основното заболяване по профила на курорта/ - затлъстяване, подагра, инсулиновозависим диабет, хронични, ставни заболявания, следтравмени състояния на опорно – двигателния апарат, заболявания на периферната нервна система, гинекологични заболявания и др. Хидроминералните ресурси в количествено съотношение са доста големи 62,10 л./сек., а в качествено отношение са подчертано еднородни. Всички попадат в категорията на слабо минерализираните термални води. Това са води с минерализация под 1 мг./л. Водоизточниците в находищата са сонджани и каптажни. Дълбочината на сондажите е от 300 до 600 м., а на каптажите от 4 до 32 м.

Контакти

Хисаря, улица "Генерал Гурко" №1
office@lobitour.bg
0878100112

Коментари