Автентична фолклорна ваканция в къща за гости ДЕШКА

Цена: 110.00лв
Офертата изтича след:

Цена: 110.00лв
Офертата изтича след:

Вариант 1: Една нощувка със закуска за двама, настанени в двойна стая, с включени дегустация, занаяти и изработване на сувенир - 110 лв

Вариант 2: Една нощувки със закуска и вечеря за двама, настанени в двойна стая, с включена фолклорна програма, обличане в носии, дегустация, занаяти и изработване на сувенир  - 160 лв


Офертата включва още:

  • Цените включват съответния брой нощувки и съответния тип изхранване
  • в цената не е включен алкохол - доплаща се на място
  • туристическа такса, данък и застраховка

Условия на офертата:

  • Валидност на офертата: от 28.09.2020 г. до 20.12.2020 г.
  • Ваучерът е валиден с предварителна резервация на телефон: 0878-100-112

ОТНОСНО КЪЩА ДЕШКА

Къща за гости Дешка се намира в с. Горно Драглище, на 10 км от ски курорта Банско и на 5 км от с. Добърско, където се намира църквата Св. св. Теодор Тирон и Теодор Стратилат - национален паметник на културата. Селото се намира в Южна Рила и всеки може да се докосне до девствената природа на красивата българска планина Рила. На 15 км се намира паркът за танцуващи мечки в гр. Белица. Тук ще се докоснете до бита и културата на нашите предци. Къщата разполага с 3 двойни стаи и две тройни, две механи, зимна градина, битова стая, където всеки може да си изтъче сувенир, както и да си изработи традиционното за селото пуше, а също така имаме и лятна градина с беседка.

ХРАНАТА

Дешка има особено отношение към храната – трябва да се приготви с продукти гледани в техния двор или при роднини и съселяни.

ГОТВЕНЕ

Колкото и свободно време да имате трудно ще се наситите на най-различни занимания, за които домакините са помислили - приготвяне на чумлек, шупла и суи чушчи.

ЗАНАЯТИ

Потопете се в уникалността на местните занаяти тъкане на „разбой” (стан), предене на хурка, плетене на пет куки.

ВЕЧЕРЯТА

Запознайте се с вечерните разкази за народни поверия, традиции и разбира се потанцувайте „оро”.

Контакти

с.Горно Драглище, ул.Първа №46
office@lobitour.bg
0878100112

Коментари