Екскурзии из забележителностите на Барселона с лицензиран екскурзовод на български език

Плати сега: 70.00лв

Цена: 70.00лв

Офертата изтича след:

Плати сега: 70.00лв

Цена: 70.00лв

Офертата изтича след:

Варианти на офертата:

Вариант 1: Пешеходна екскурзия в Готическия квартал на Барселона - 70 лв

Вариант 2: Пешеходна екскурзия в Готическия квартал на Барселона и посещение на Камп Ноу - 70 лв

Вариант 3: Пешеходна екскурзия в Готическия квартал на Барселона и посещение на парка Гюел - 70 лв

Вариант 4: Пешеходна екскурзия в Готическия квартал на Барселона и посещение на Саграда Фамилия - 70 лв

Вариант 5: Пешеходна екскурзия в Барселона - шедьоврите на Антонио Гауди - 70 лв

Вариант 6: Полудневна панорамна екскурзия в Барселона с автобус - 100 лв

Вариант 7: Целодневна панорамна екскурзия в Барселона с автобус - 160 лв

Вариант 8: Посещение на Парка Гюел или Камп Ноу и хълма Тибидабо с църквата Светото сърце - 70 лв

Вариант 9: Екскурзия до Монтсерат - домът на Черната Мадона - с автобус - 150 лв

Вариант 10: Екскурзия до Монтсерат и посещение на Магическите фонтани в Барселона - 170 лв


Офертата включва още:

  • лицензиран екскурзовод на български език;
  • посещение на описаните забележителности;
  • осигурен транспорт (за екскурзиите с автобус);

Условия на офертата:

  • Валидност на офертата: от 28.09.2020 г. до 01.10.2021 г.
  • Ваучерът е валиден с предварителна резервация на телефон: 0878-100-112
  • Ваучерът е валиден за един човек;
  • В цената не са включени входните билети за посещаваните обекти;
  • Входни билети за обектите се осигуряват допълнително след предварителна заявка и предплащане;

Вариант 1: Пешеходна екскурзия Готически квартал продължителност: 3 часа
Фантастичният град Барселона крие много изненади, тук никога не може да скучаете. Едно от най красивите и загадъчни места е Бари Готико или Готическия квартал. Този средновековен квартал е скътал в сърцето на каталунската столица едни от най красивите сгради, малки площади и лабиринт от улички, които разкриват средновековния облик на квартала. Тъй като в тази част на града сградите са в преобладаващо готически стил, оттук идва и името на квартала
Готически. Ще започнем нашата разходка от Площад Каталуния по прословутата улица ла Рамбла с чешмата Каналетас сборен пункт на феновете на футболния клуб Барселона; навлизайки в квартала, ще видим още: Римските гробища от 3 ти 1-ви век пр.н.е., Улицата на занаятите, Готическата Църква Санта Мария дел Пи от 11 и век, Катедралата Ла Сеу (Санта Еуалия) готическа катедрала, която пази саркофага с мощите на светицата закрилница на Барселона, улица Бисбе с Епископския дворец, Еврейския квартал и площад Сан Фелипе Нери, Готическия мост на въздишките, Президентския дворец и общината, Римските колони и Графския дворец .
Надяваме се тези три часа да оставят у вас незабравим спомен от красивата и мистична Барселона.

Вариант 2: Готически квартал Камп Ноу, продължителност: 4 часа
В тази екскурзия освен Бари Готико своеобразен музей на ценни старинни сгради и административно религиозно средище на град Барселона, ще видим: Пласа Реал с първата общинска поръчка, изпълнена от Антонио Гауди, и паметника на Христофор Колумб, великия пътешественик, който със своите открития направил света по различен. След тази историческа разходка из средновековна Барселона ще ви покажем и едно от нейните настоящи съкровища, а именно, сърцето на футболен клуб Барселона Камп Ноу

Вариант 3: Готически квартал Парка Гюел, продължителност: 4 часа
В тази екскурзия, освен че ще видим неповторимия Бари Готико, Пласа Реал и паметника на Христофор Колумб, ще се насладим на един от най красивите проекти на уникалния архитект Антонио Гауди. Разходката в Парка Гюел е като пътуване във въображаемия свят на Гауди едновременно детски наивен и гениален, и като нищо може да си помислите ,че сте попаднали сред декорите на някой от приказните филми на Дисни.

Вариант 4: Готически квартал Саграда Фамилия, продължителност: 4 часа
В тази екскурзия освен че ще се разгледаме неповторимия Бари Готико, Пласа Реал и Паметника на Христофор Колумб, ще посетим и най големия шедьовър на Гауди, емблемата на Барселона и най посещавания обект в каталонската столица, храма Саграда Фамилия или Светото Семейство. Отдалече огромният силует на катедралата Ла Саграда Фамилия с нейните осем завършени кули наподобява научнофантастичен боен кораб, който величествено пори вълните на околното градско море. За много туристи, които идват за пръв път в Барселона, тя е най--популярната забележителност тук и често първото място, което посещават.

Вариант 5: Барселона Гауди продължителност: около 5 часа
Антонио Гауди променя своята любима Барселона завинаги, превръщайки я в град с несравнима атмосфера и колорит. Приказното съчетание на цветове, форми и материали ни кара да се прекланяме пред гения на Гауди и неговите творения. Нашата екскурзия започва с посещение на Саграда Фамилия, най
значимия проект на твореца, който се строи повече от 130 години, минаваме през приказната и неповторима Каса Батльо, монументалния модернистичен шедьовър Каса Мила (ла Педрера) и завършваме в парка Гюел, където ще се насладим на панорамна гледка към Барселона и ще видим прословутия гущер на Гауди една от емблемите на града и още много красиви творения на каталунския гений..

Вариант 6: Панорамна екскурзия в Барселона продължителност: 4 часа с автобус
• Саграда Фамилия шедьовърът на Гауди, катедралата, която не може да не посетите, това е все едно да отидеш до Рим и да не видиш папата.
• Триумфалната Арка Изградена през 1888 година, когато Барселона става домакин на Световното изложение като индустриална столица на Каталуния.
• Каса Мила или Ла Педрера Още едно от творенията на гениалния Антонио Гауди, влизащо в списъка на Юнеско, което си заслужава да се види.
• Каса Батльо Наподобяващата странно морско създание Каса Батльо на Гауди е една от най причудливите му творби
• Плаца Испания Най големият и безспорно един от най красивите площади в Барселона. Тук можете да видите старата арена за бикоборство и Конгресния изложбен център на каталунската столица „Ла Фира“.
• Хълма Монджуик Предоставя уникална гледка към Барселона, която не може да бъде описана и трябва да се види; докато минаваме по панорамния път, ще видим Олимпийския стадион, Музея на Каталунското изкуство, Испанското село и Магическите фонтани.
• Паметника на Христофор Колумб Ще видим паметника на човека, променил историята на света, вперил взор и сочещ с ръка към новите земи, Христофор Колумб.
• Олимпийското пристанище Олимпийското градче е построено за летните олимпийски игри през 1992 г. и завършва на брега с едно красиво
пристанище с много кафенета и ресторанти и една незабравима гледка към Средиземно море.

Вариант 7: Панорамна екскурзия в Барселона продължителност: 8 часа с автобус
По време на тази екскурзия ще ви покажем най емблематичните места на Барселона в рамките на един ден. Потегляме от митичния стадион на един от най добрите отбори в света, Камп Ноу, минаваме през най големия площад в Барселона, Пласа Еспания, и продължаваме към хълма Монджуик и неговата уникална панорамна гледка към града, спускаме се към сърцето на Барселона, Пласа Каталуния, от там по най натоварената пешеходна улица ла Рамбла ще разгледате и най стария пазар в града, ла Букерия .В многобройните заведения наоколо ще може да обядвате и да си починете, след което ще продължим към уникалните творения на Антонио Гауди, Каса Мила, Каса Батльо и Саграда Фамилия, ще видим още и Триумфалната Арка и ще завършим екскурзията в най
големия градски парк Сиутадела.
• Камп Ноу
• Плаца Еспания
• Хълма Монджуик
• Пласа Каталуния, ла Рамбла и пазара Букерия
• Свободно време за обяд
• Каса Мила и Каса Батльо
• Саграда Фамилия
• Триумфалната Арка
• Парка Сиутадела

Вариант 8: Парка Гюел или Камп Ноу и хълма Тибидабо с църквата Светото Сърце                                                По ваше желание ще тръгнем от Парка Гюел, това прекрасно творение на Антонио Гауди, или от Камп Ноу - дома на един от най титулуваните футболни отбори в света, Барселона, и ще отидем на хълма Тибидабо. Там освен огромния увеселителен парк ще се насладите и на зашеметяващата гледка към цяла Барселона и на самия връх ще посетим църквата Светото Сърце.

Вариант 9: Монсерат продължителност: 5 часа с автобус
За някои това е свято място в Каталуния, за други вълшебна планина, която отдалеч наподобява назъбено острие на свръхестествен трион. От Сан Жерони
най високия ѝ връх, погледът стига през цяла Каталуния до Пиренеите на север. Но не само природната красота привлича посетителите, повечето хора идват тук заради старинния бенедиктински манастир и съхраняваната в него Черна Мадона (Моренета). Намиращата се почти в центъра на Каталуния планина Монсерат предлага най зашеметяващите гледки и неповторимо духовно изживяване. От векове наред пилигрими и пътешественици от цял свят посещават манастира, за да отдадат своята почит на „Моренетата“, както галено наричат своята покровителка каталунците.

Вариант 10: Монсерат и Магическите фонтани продължителност: около 6 часа с автобус
Тази наша екскурзия ще започне в следобедните часове. След посещение на духовното сърце на Каталуния, манастира в планината Монсерат, ще се отправим към хълма Монджуик и неговите Магически фонтани. Построените през 1929 г. от архитекта Карлес Буйгас фонтани са една красива атракция на вечерна Барселона. Изградени за по малко от една година с усилията на повече от 3000 човека, Магическите фонтани са една незабравима феерия от звуци, вода и светлини, която ще запомните завинаги. На фона на Националния музей на изкуствата под нощното небе на града ще изживеете своята уникална вечер.

Контакти

Барселона
office@lobitour.bg
0878100112

Коментари