Почивка за двама през есента в Спа комплекс Хисар ****

Цена: 540.00лв

Регулярна цена: 600.00лв
Отстъпка: 10%

Офертата изтича след:

Цена: 540.00лв

Регулярна цена: 600.00лв
Отстъпка: 10%

Офертата изтича след:

Варианти на офертата:

Вариант 1: Делничен пакет (от неделя да четвъртък): три нощувки за двама със закуски и вечери, настанени в стандартно крило - 600 лв. - 10% = 540 лв.

Вариант 2: Делничен пакет (от неделя да четвъртък): три нощувки за двама със закуски и вечери, настанени в крило ДЕЛУКС - 720 лв. - 10% = 648 лв.

Вариант 3: Уикенд пакет (важи за цялата седмица): три нощувки за двама на база пълен пансионнастанени в стандартно крило - 765 лв. - 10% = 690 лв.

Вариант 4: Уикенд пакет (важи за цялата седмица): три нощувки за двама на база пълен пансион, настанени в крило ДЕЛУКС - 915 лв. - 10% = 825 лв.


Офертата включва още:

 • НВ / FB изхранване - закуска - на блок маса, обяд/ вечеря на сет меню - вечерята е  по предварително изготвено меню /без включена напитка/
 • ползване на минерален басейн и джакузи /според сезона/,

 • фитнес,

 • детска зала,

 • безжичен интернет,

 • паркинг, 

 • Релакс център /сауна, парна баня и малък минерален басейн/-при настаняване в стандартно крило.

 • Делукс Спа център /инфраред сауна, римска баня, ледена стая, кнайп пътека, приключенски душове, шоков душ, малък минерален басейн, отопляеми лежанки, релакс зона/ - при настаняване в делукс крило и вицепрезидентски апартамент . В Делукс СПА центъра не се допускат лица под 12 годишна възраст.

 • туристическа  застраховка,  туристически данък и  9% ДДС.

   

Условия на офертата:

 • Валидност на офертата: от 14.09.2020 г. до 23.12.2020 г.
 • Ваучерът е валиден с предварителна резервация на телефон: 0878-100-112
 • Ваучерът е валиден за двама, настанени в двойна стая в стандартно или делукс крило на комплекса
 • Делничния пакет е валиден за дните от неделя до четвъртък
 • Уикенд пакетът е валиден за всеки ден от седмицата
 • Деца до 5 год./включително/ се настаняват безплатно при двама пълноплащащи със включена закуска
 • Деца до 5 год./включително/ се изхранват на свободна консумация срещу заплащане за вечеря.
 • Доплащане за разтегаем фотьойл за дете от 6 г до 12 г. в двойна стая - 37,50 лв на ден

Град Хисаря е облагодетелстван от своето географско положение. Намира се в центъра на България, разполага с горещи лечебни извори и чист въздух с много паркове, с градини, пълни с вековни дървета и десетки видове растения и цветя, град без промишлени предприятия, което го прави идеално място за почивка. Съчетанието на превъзходен климат, термоминерално находище и културно – историческо наследство, превръщат града и района в своеобразен притегателен център за лечение и отдих.

Тук се предлагат целогодишно висококачествени туристически продукти, основаващи се на разнообразието, уникалността и автентичността на природните и културни богатства. Тези фактори са в основата за развитието на град Хисаря като атрактивен туристически курорт.

Зимата тук е топла и мека, поради влиянието на топлите въздушни маси, които нахлуват от юг и се задържат от старопланинския масив и ридовете на Средна гора. Пролетта е ранна и сравнително топла. Лятото се характеризира с високи температури през месеците юли и август, ниска влажност и слаби ветрове. Есента е слънчева, топла и тиха.

На територията на курорта бликат 22 извора, разположени в малък район, с различна физико – химична характеристика и температура, която варира с висока алкална реакция, с ниска твърдост, бистри, безцветни и с приятни питейно – вкусови качества. Минералните води на курорта се използват за ефективно лечение на бъбречни, жлъчни, урологични, стомашно – чревни, чернодробни и заболявания на опорно – двигателния апарат. Много добри резултати се получават при пациенти с бъбречно – каменна болест, бъбречни микролитиази и състояния след оперативна интервенция, хроничен пиелонефрит. Добре се повлияват пациенти, страдащи от уринарна инфекция на пикочния мехур и другите уринарни пътища, увреждания при захарна болест, заболявания на храносмилателния апарат, напреднала нефросклероза, подагра и др. Установено е благоприятно провлияване в курорта на пациенти с хронични гастрити гастроудоденити, ликвидиране на язвено увреждане на стомашната или на дуоденалната лигавица, състояния след операция на язва на стомаха и на дуоденума и др. Допълнителни индикации /заболявания, придружаващи основното заболяване по профила на курорта/ - затлъстяване, подагра, инсулиновозависим диабет, хронични, ставни заболявания, следтравмени състояния на опорно – двигателния апарат, заболявания на периферната нервна система, гинекологични заболявания и др. Хидроминералните ресурси в количествено съотношение са доста големи 62,10 л./сек., а в качествено отношение са подчертано еднородни. Всички попадат в категорията на слабо минерализираните термални води. Това са води с минерализация под 1 мг./л. Водоизточниците в находищата са сонджани и каптажни. Дълбочината на сондажите е от 300 до 600 м., а на каптажите от 4 до 32 м.

Контакти

Хисаря, улица "Генерал Гурко" №1
office@lobitour.bg
0878100112

Коментари