Петзвездна почивка на Мраморно море с участието на Криско в Истанбул

Плати сега: 31.20лв

Цена: 312.00лв
Доплащане на място: 280.80лв

Офертата изтича след:

Плати сега: 31.20лв

Цена: 312.00лв
Доплащане на място: 280.80лв

Офертата изтича след:

Варианти на офертата: 

Вариант 1: Две нощувки със закуски за двама, настанени в двойна стая - 312 лв.

Вариант 2: Две нощувки със закуски за двама с дете до 5.99 г., настанени в двойна стая - 432 лв.

Вариант 3: Две нощувки със закуски за двама с дете от 6 г. до 11.99 г., настанени в двойна стая - 448 лв.

Вариант 4: Две нощувки със закуски за трима, настанени в двойна стая - 468 лв.

Дата на отпътуване: 

05.09.2019 - сряда

За повече информация и резервация на телефон: 0897 28 00 13

Пакетът включва:

 • Офертата е със собствен транспорт
 • 2 нощувки в хотел Kumburgaz Marin Princess 5* ;
 • закуски в хотел Kumburgaz Marin Princess 5*; 
 • Безплатен вход за дискотека в хотел Kumburgaz Marin Princess 5* с български DJ. ( Ден Петък); 
 • Участитие на Криско и български DJ.; ( има входна такса )
 • Ползване на закрит басейн;
 • Ползване на открит басейн;
 • Водни пързалки на открития басейн;
 • Безплатно ползване на фитнес зала;
 • Беплатна сауна;
 • Безплатна турска баня;
 • Безплатно ползване на чадър и шезлонг на плажа;
 • Безплатен Wi-Fi достъп и безплатен частен паркинг.

 Пакетът НЕ включва: 

 • Транспорт България -Турция (Истанбул) -България с лицензиран туристически автобус или микробус
 • КУПОН с български изпълнители в събота вечер - Вход 40 лева / 30 лева плащане в България
 • Двупосочен транспорт с туристически автобус; Възможност за отпътуване от: София, Ихтиман, Пазарджик, Пловдив, Хасково/Допълнително се доплаща по 85лв на човек ( осъществява се при потвърдена група за пътуване до Турция  - минимум 40 човека.); 
 • Двупосочен транспорт с туристически автобус; Възможност за отпътуване от: Варна, Бяла, Обзор, Слънчев Бряг, Несебър, Поморие и Бургас /Допълнително се доплаща по 85лв на човек ( осъществява се при потвърдена група за пътуване до Турция  - минимум 40 човека.);
 • Двупосочен транспорт с туристически автобус; Възможност за отпътуване от: Русе, Велико Търново, Габрово, Стара загора, Казанлък и Хасково/Допълнително се доплаща по 85лв на човек ( осъществява се при потвърдена група за пътуване до Турция  - минимум 40 човека.);
 • Доплащане за тръгване от Гоце Делчев, Добринище, Банско, Разлог, Симитли и Благоевград при минимум 20 човека по линията - 85 лева на човек (При несъбран минимум 20 човека тръгването става от София) 
 • Вечеря на блок маса в ресторанта на хотела ( резервира се предварително при изготвяне на резервацията) - 30 лв. на човек;
 • Разходи от личен характер;
 • Програми по желание;
 • Медицинска застраховка с Асистанс 2 лева на ден ( заплаща се допълнително към екскурзионния пакет);
 • Входни такси за музеите.

Програма:

Ден 1: / Четвъртък 
Отпътуване за Истанбул със собствен транспорт

Ден 2 / Петък 
Пристигане в хотел Marin Princess Kumburgaz / Истанбул
Aко има свободни стаи в момента на пристигане, гостите се настаняват веднага. Ако няма свободни стаи, настаняването става след  14.00 ч. Това е  политика на всички хотелиери в световен мащаб. Стаите се освобождават в 12:00 ч. 
Свободно време за релакс или екскурзии по желание срещу доплащане. 
По желание и срещу доплащане: 07:00- 08:00ч.  Закуска на шведска маса в хотел Marin Princess Kumburgaz
По желание и срещу доплащане: 08:00ч. Целодневна панорамна пешеходна екскурзия до античния и средновековен център на Истанбул с възможност за посещение на двореца Топкапъ, водохранилището Йеребатан или Църквата “Св.София” + Посещение на Мол Watergarden İstanbul (Пеещите фонтани) и на най-новият Мол Емаар. МОЛ Watergarden İstanbul - където, ще наблюдаваме светлинното шоу на пеещите фонтани. Изключителна хореография на вода, светлина, лазерни ефекти и музикално шоу. Басейнът е разположен на площ от 5 хиляди квадратни метра в сърцето на Watergarden Истанбул и се смята за "най-големият" басейн в Европа. След посещението на Мол Watergarden продължаваме към най-новият Мол Емаар в Истанбул. В мол Емаар можете да посетите най-новия аквариум с подводна зоологическа градина, ще  имате възможност да  видите 7 различни тематични сектора с над 20 000 морски обитатели и земноводни от 200 вида, включващи подводният стъклен тунел, галерията с риби, скали и водопади, Царството на крокодилите, островът на пингвините, Горската секция включва - змии, паяци, игуани, хамелеони, диви пирани, гигантски водни плъхове и много други интригуващи жители на горите и още много други изненади. Ще имате възможността да пазарувате и в магазините на някои от световно известните марки и също така на голяма част от местните марки, като Hugo Boss, Guess, Gucci, Hermes, Lc Waikiki, Victoria's Secret, Zara, Kemal Tanca, Hotic, Altinbas и др. Свободно време за шопинг. 
16:00 ч. Отпътуване към хотел Kumburgaz Marin Princess 5*. 
По желание и срещу доплащане: Вечеря на блок маса в хотела. 
23:00 ч. Бонус вход ДИСКОТЕКА в хотела с български DJ. Нощувка.

Ден 3 / Събота
Закуска. Свободно време за релакс и плаж в хотела или възможност за участие в допълнителни екскурзии срещу заплащане. 
По желание и срещу доплащане:  08:00 ч. екскурзия четири в едно. Панорамна автобусна обиколка на Истанбул с преминаване на Азиатския бряг и посещение на българската Желязна църква „Свети Стефан“ + Плаване с корабче по Босфора - вълнуваща разходка между два континента. + посещение на небостъргача "Сапфир" (  има доплащане на билет за изкачване на панорамна площадка и 4D )+ Посещение на Мол „FORUM” на територията на който се намират множество магазини, между които PRAKTIKER, магазин IKEA, сензационния аквариум "Sea Life Akvarium"(без включен билет за посещение на аквариума);  Екскурзията се провежда при събран минимум от 30 човека.
По желание и срещу доплащане: Вечеря на блок маса в хотела. 
По желание и срещу доплащане: 23:00ч. - Купон Нощувка. 

Ден 4 / Неделя
Закуска. Свободно време за релакс, Спа, и плац в хотела.
До 12.00ч. Освобождаване на стаите. 


Условия:

 • ВАЖНО! Доплащането до 30% от стойността на екскурзията трябва да стане до 3 дни след закупуване на ваучерите, а останалата част - 30 дни преди датата на отпътуване.
 • Промяна на цената е възможна при: промяна на транспортни разходи /гориво/, летищни, пристанищни и др. такси; промяна с повече от 5% на валутния курс в периода м/у датата на сключване на договора и отпътуването; непредвидено покачване на цените от страна на партньорите ни, както и в други обективно наложителни случаи.
 • Необходими документи за екскурзия : Задграничен паспорт с валидност поне 3 месеца от датата на отпътуване;
 • Плащане за екскурзия: Депозит в размер на 50 % при резервацията и доплащане 21 дни преди отпътуването, освен ако не е оказано допълнително условие за заплащане до определена дата. При поскъпване на горивата, фирмата организатор си запазва правото да повиши цената на транспорта за предстоящи пътувания, независимо кога са резервирани и заплатени.
 • Важно: За деца до 18 г. пътуващи без родителите или само с един от тях трябва да имат оригинал и ксерокопие на нотариално заверена декларация, че и двамата родители са съгласни детето да пътува в чужбина. Ако дете под 18 години пътува само с един от родителите си ( или с друг придружител, различен от родител), той трябва да носи нотариално заверено пълномощно от не пътуващия родител + копие от него (а ако пътува с друг придружител – и от двамата родители) за излизане на детето в чужбина (в случай че детето пътува с двамата си родители, но те са с различни фамилии, те трябва да предоставят акта за раждане на детето, както и копие от него). Този документ ще послужи пред българските гранични власти. За български граждани не се изисква виза за Турция. Пътува се със задграничен паспорт, валидeн поне 3 месеца от датата на отпътуване.
 • За чуждестранни граждани от определени страни се изисква издаване на виза или заплащането на такса на самата граница. Подробна информация за визовите формалности можете да получите във Визов отдел на Турско консулство в София на тел. 9355500.

Програмата е осигурена от Караджъ Турс.

Контакти

гр. София, ул. Георги Бенковски 46
[email protected]
0897280013

Коментари